Fiets informatiedag

Zondag 11 april in Reisboekhandel De Noorderzon!

Ben je van plan in de komende zomer (of verre toekomst) fietsreizen te maken en wil je daar informatie over krijgen? Ga dan op zondag 11 april naar reisboekhandel De Noorderzon (Arnhem), daar wordt van 12.00 uur tot 17.00 uur een Fietsinformatiedag gehouden. De boekwinkel zal die dag geheel in het teken staan van het reizen per fiets.

Diverse auteurs van fietsgidsen en reisverhalen, zullen toekomstige fietsreizigers route-informatie en praktische details aanbieden voor het maken van (verre) fietsreizen. Onder meer aanwezig zullen zijn:

•Hans Reitsma, bekend van Reitsma’s Route naar Rome
•De Arnhemse wereldfietser Marten Zeckendorf, auteur van het boek ‘de Aarde is Vals Plat’
•Het ‘fietsechtpaar’ Peter Mak en Karin van Toor, zij vertellen aan de hand van een diapresentatie over hun exotische avonturen, zoals ook neergelegd in hun boek ‘Over Alle Grenzen’
•Luc Oteman, eveneens bekend auteur van diverse fietsroutegidsen, presenteert er zijn nieuwe gids ‘Fietsen langs het Canal du Midi’
•De Nijmeegse auteur Marc Peeters, die een boek schreef met de omineuze titel ‘Ik Fiets dus Ik Besta
•‘De Fietsenmaker’, een Arnhemse specialist in de nieuwste state-of-the-art trekkingfietsen, komt toelichting geven over materialen en nieuwe technieken.
De Noorderzon zal het ruime assortiment aan fietsgidsen en -kaarten in de schijnwerpers zetten. En verder is er natuurlijk alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en gezellig ‘bij te kletsen’ met lotgenoten!