Meet & Greet met Sara Kee

Is Sara Kee? De nieuwe Floortje Dessing?

Donderdag avond 10 mei – 20.00 tot 21.00
Meet & Greet met Sara Kee. Bij Reisboekhandel Stanley & Livingstone Den Haag

Wie is Sara Kee? Is het de nieuwe Floortje Dessing? Is het de nieuwe Nooteboom?

 

Sara Kee op reis

 

Nee, Sara is een reizigster die alleen reist.
Een jonge blom alleen in de grote wereld.
Een inspiratie voor elke jonge reiziger.

Sara vond  het onbekende op Cuba, waar zij niet erg gelukkig werd, maar wel streetwise. Brazilië volgde, India, Kenia. Ze schreef hierover columns voor de website ‘ De Vrijdag’ en stukken voor ‘De Groene Amsterdammer’. Als Sara het voor het zeggen had, stuurde ze iedereen met een rugtas de wereld in. Reizen is de beste leerschool voor het verwerven van tolerantie, zelfkennis en inlevingsvermogen:zonder het toeziend oog van ouders of vrienden ben je vrij om je eigen fouten te maken. Alleen, ergens in een uithoek van de wereld is Sara zelf tot de meest basale inzichten en de meest idiote daden gekomen.

 

reis!---sara-kee[0]

 

 

Reis!
Om andere reizigers te motiveren en te helpen uren van eenzaamheid te doorstaan, heeft ze haar ervaringen op papier gezet. In tien losse verhalen doolt ze over de aarde en per hoofdstuk bespreekt ze steeds een typisch reizigers dilemma. Onderweg is Sara tot de ontdekking gekomen dat elke reiziger een uniek avontuur meemaakt, maar dat zij door dezelfde achtbaan van emoties denderen: ze moeten van zich af bijten, vreemden tot vrienden maken, hun zorgen loslaten, het nu beleven en ondertussen ook nog eens genieten.
Sara heeft zowel in Cuba als in Brazilië een half jaar gewoond. Daarnaast is ze twee keer op een motorreis door India getrokken en heeft ze ruim vier maanden aan de Keniaanse kust gebivakkeerd voor de opnames van de film ‘Wavumba’. Europa zag ze van boven tot onder, liftend, treinend, fietsend en rijdend. Ze is net terug uit Midden Amerika waar ze werkte aan ‘Reis!’. Want een reisboek hoort natuurlijk onderweg geschreven te worden.

Kom ook op donderdag avond 10 mei naar de Meet & Greet en maak kennis met een bijzondere schrijfster. Natuurlijk is het boek ‘Reis!’ aanwezig en misschien leest ze wel wat voor….. of laat uw exemplaar van Reis! signeren.  Geen tijd? Bestel het direct hier: Reis!