De Zwerver

zwerver_logo2008

Bezoekadres:

Oude Kijk in ‘t Jatstraat 43 – 45

9712 EC GRONINGEN

 

Contactinformatie:

Tel: 050-3126950
Fax: 050-3126950

Digitaal:

Informatie:

De Zwerver in Groningen is de enige specialist in het noorden van Nederland als het gaat om kaarten en gidsen voor alle soorten reizen ‘all over the world’. De mensen die bij de Zwerver werken zijn deskundig, enthousiast en hebben zelf veel ervaring opgebouwd op hun vele reizen binnen en buiten Europa. Werken in Australië, fietsen in de Rioja, wandelen in Ierland, gletsjers bestijgen in Patagonië of gewoon Groningen ontdekken: er is altijd wel wat over te vertellen!

Daarnaast heeft Reisboekwinkel de Zwerver een uitgebreide website (www.dezwerver.nl) waar u alles eenvoudig en veilig kunt bestellen. Direct afrekenen kan met iDeal en creditcard. We sturen het gewenste artikel binnen enkele dagen op en kunnen vrijwel altijd uit voorraad leveren. Kijk eens op het forum voor gerichte vragen en antwoorden, schrijf een beoordeling over een kaart of boek en maak kans op een Zwerver waardebon, abonneer je op de nieuwsbrief of neem een kijkje achter de Zwerver-schermen.

En is Groningen ver? Wellicht voor een randstedeling…..maar het is wel de leukste binnenstad van Nederland waar ontzettend veel te doen is. Maak er eens een weekend van!